Pulë në tavë me qepë të kuqe

– 1 pulë
– 1 qepë e kuqe
– 10 kumbulla
– 1 kavanoz qepujka turshi
– Dafinë
– Piper
– Kanellë
– Karafil
– Kardamon
– Dellinjë

Kaurdisni copat e pulës me kripë edhe piper në gjalpë e vaj. I vendosni në tavë, po aty kaurdisni qepën, shtoni erëzat,kumbullat dhe qepujkat.

E përzieni edhe e vendosni te tava me pulë.

Shtoni ujë edhe e mbuloni tavën, pjekja 1 orë me 180 gradë pastaj e zbuluar derisa të marri ngjyrë.