Samsung ka ndërtuar procesorin 8GB RAM dhe S10 mund të ketë atë

Ndërsa disa telefona të tillë si OnePlus 6 dhe Razer Phone tani kanë 8GB RAM, prodhuesit më të mëdhenj kanë ngelur deri tani me 4GB ose 6GB në telefonat e tyre, dhe kjo përfshin Samsung, por ka dëshmi se mund të shkojë deri në 8GB, ndoshta edhe për Samsung Galaxy S10.

Kjo për shkak se kompania ka njoftuar se ka zhvilluar 8 GB procesorë RAM për përdorim në telefona, kështu që ata do të përdoren në një celular Samsung në të ardhmen e afërt dhe Galaxy S10 duket një kandidat i mundshëm. Në anën tjetër, Samsung Galaxy Note 9 pritet të lansohet shumë shpejt dhe mund të ketë një përmirësim të ri.

Nëse Samsung Galaxy S10 merr këtë çip do të ishte një përmirësim i madh, pasi Samsung Galaxy S9 ka vetëm 4GB RAM – megjithëse Samsung Galaxy S9 Plus ka 6GB.

Dhe ky çip i ri 8GB nuk do t’i jepte vetëm më shumë RAM telefonave të Samsung-ut, por gjithashtu do t’u jepte RAM më të mirë, pasi është rrjeti i parë i industrisë 10 nanometër (nm) 8GB LPDDR5 DRAM.