Selmanaj i tronditur nga vrasja në Deçan

Kryetari i Komunë së Deçanit, Rasim Selmanaj ka thënë se vrasja e ndodhur në fshatin Shaptej e ka tronditur atë dhe të gjithë qytetarët. Ai ka thënë është lutur që kjo vrasje të jetë e fundit.

“Lajmi për tragjedinë në fshatin Shaptej na ka tronditur të gjithëve. Një tragjedi e dyfisht në mes të shqiptarëve, dhasht zoti të jetë e fundit në familjet tona. Familjes Ramaj ju shprehim ngushllime. Rexhep dhe Burim Ramaj u prefshin në paqe”, ka shkruar Selmanaj në Facebook.