Sllovenia dhe Anglia ndajnë pikët

Anglia nuk ka arritur të marrë më shumë se një pikë në udhëtim në Slloveni, duke luajtur barazim 0:0 në kuadër të xhiros së tretë.

Edhe pas këtij barazimi, Anglia mbetet në vendin e parë me 7 pikë.