Sony ka prezantuar dy kontrollues të rinj Play Station 5

Ata që kanë arritur të blejnë një PlayStation 5 dhe duan të rifreskojnë konfigurimin e tyre tani mund ta bëjnë këtë duke zgjedhur një kontrollues të ri.

Sony ka prezantuar dy modele të reja të kontrolluesit të saj të frymëzuar nga Galaxy DualSense, të cilat në të vërtetë janë ngjyra e zezë e mesnatës dhe e kuqja kozmike.

Kontrolluesi i zi i mesnatës përmban dy nuanca të zeza me detaje gri të lehta dhe Sony raporton se kjo tregon se si e shohim universin në qiellin e natës, raporton gagdets.

Versioni i kuq kozmik sjell një kombinim të zi dhe të kuq të errët dhe është i frymëzuar nga nuancat unike të së kuqes që janë të pranishme në kozmos.

Kontrolluesi Midnight Black kushton 70 dollarë, ndërsa kontrollori Cosmic Red DualSense kushton pak më shumë para për ndonjë arsye, ose 75 dollarë.