Sot në Bruksel takimi i radhës Prishtinë–Beograd

Sot në Bruksel do të vazhdojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë, ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.

Më 24 janar është zhvilluar takimi i nivelit të lartë ndërshtetëror, ku të dy shtetet përfaqësoheshin nga presidentët dhe kryeministrat.

Takimet e nivelit të lartë, shihen si mundësi për tejkalimin e tensioneve që janë ngritur mes dy vendeve, pas provokimeve të vazhdueshme që vinë nga Serbia.