Tërmet në Shkup, qytetarët dalin nga shtëpit e tyre

Në Shkup është regjistruar tërmet i fuqishëm. Dridhja e tokës është ndjerë në orën 06.57. Qytetarët në panik të madhe kanë dalur nga shtëpit e tyre.

Sipas Qendrës Seizmike Evropiane, tërmeti ka qenë 3.9 shkallë, në thellësi prej 5 kilometra dhe ka ndodhur rreth 7 kilometra në verilindje të Shkupit.

Tërmetin e kanë ndjerë fuqishëm edhe banorët e Tetovës si dhe fshatrat e Kosovës. Nuk ka të dhëna për dëme eventuale.