Thaçi: Zgjedhjet e parakohshme më 11 ose 18 qershor

Presidenti Hashim Thaçi në takimin konsultativ me përfaqësuesit e partive politike ka thënë se datat e zgjedhjeve janë datat 11 dhe 18 qershor prandaj I fton për diskutim të hapur.“Sot me ne është edhe kryetarja e KQZ. KQZ është shprehur e gatshme të organizoj zgjedhjet.