Transformimi me Photoshop i Franck Ribery (VIDEO)

Përdorimi i programit editues “Photoshop” mund të transformoj pamjen e një njeriu. Figurat e njohura publike janë në qendër të përdorimit të këtij programi, dhe kësaj nuk i ka shpëtuar as futbollisti me famë botërore, Franck Ribery.

Futbollisti francez, i cili tani luan për Bayern Munich, kalon nëpër disa faza të transformimit të pamjes.

Nga dhëmbët e deri te forma e fytyrës dhe mjekrës, futbollisti është pothuajse i panjohur në versionin e edituar.

Prandaj nuk është punë e mencur ta vlerësoni pamjen bazuar në fotografi! /MESAZHI/