Tre probiotikët natyralë

Bakteret e dobishme që me një emër quhen probotikë jo vetëm se janë meritore për punën e rregullt të zorrëve, por edhe për shëndetin e mbarë organizmit.

Kefiri

I ngjashëm me jogurtin përmban një spektër të gjerë të baktereve të dobishme, si dhe 11 gramë proteina në një gotë.

Kombuha

Vjen nga Kina, paraqet një pije freskuese, që formohet me fermentimin e çaji të zi të ëmbëltuar.

Lakra turshi

Falë përbërësve të vet që i fiton gjatë fermentimit, lakra turshi forcon sistemin imun dhe mbron shëndetin.