Vetëvendosje ia publikon numrat personal të Adem Grabovcit

Lëvizja Vetëvendosje i ka publikuar numrat e personal të celularit të Adem Grabovcit.

“Numrat e publikuar ne këtë poster janë numrat personal të Adem Grabovcit. Nga përgjimet e publikuara deri më tani dhe nga ato që priten të publikohen po faktohet kapja e shtetit nga klani “Pronto”. Ky pushtet rrëzohet vetëm përmes presionit të secilit nga ne. Telefononi!”, shkruan Lëvizja Vetëvendosje.