Zyrtare: AKR i bashkohet koalicionit PAN

Është nënshkruar edhe zyrtarisht marrëveshja për bashkëqeversijes mes koalicionit PAN dhe AKR-së.

Presidenti i AKR-së, pas nënshkrimit të marrëveshjes është shprehur i kënaqur me nënshkrimin e marrëveshjes. Ka thënë se do të kenë hapësire për të punuar.

Neve na presin shumë punë. Jam i bindur se do ti tejkalojmë”, ka thënë Pacolli.