Afera “Pronto”, ngritët aktakuzë ndaj 11 personave

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë ndaj 11 personave në lidhje me aferën “Pronto”.

Burimet e Indeksonline brenda Prokurorisë Speciale thonë se aktakuza është ngritur nga prokurorja Drita Hajdari.

Prokuroria ka mbledhur informacion dhe prova të mjaftueshme për të ngritur një aktakuzë të tillë për të cilën fjalën përfundimtare do ta jap Gjykata kompetente.