Ai, është Zot ne qiellë dhe Zot në tokë (VIDEO)

Nën Hijen e Hadithit Kudsij
05 – Ai, është Zot ne qiellë dhe Zot ne tokë
Hoxhë Husamedin Abazi
Xhamia “Hasan Beg” – 4 llullat, Prishtinë 03.06.2017