Arrestohet një zyrtar i AKPM-së, dyshohet për keqpërdorime

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsion, përkatësisht sektori për hetimin e korrupsionit ka arrestuar një zyrtar të Agjencionit Kosovar për Produkte dhe Pajisje Mjekësore (AKPM).

Sic njofton Policia, pas një pune operative, është bërë intervistimit dhe më pas arrestimi i të dyshuarit, gjegjësit zyrtarit të AKPM-së.

Me vendimin e prokurorit, i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjes