Respektimi i Prindërve – KANDILI – Emisioni 30

0
Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Besim Kurti & Hoxhë Sadik Avdiu

Vetëpëlqimi – KANDIL – Emisioni 15

0
Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Besim Kurti & Hoxhë Sadik Avdiu

Mallkimi i jetës – KANDIL – Emisioni 12

0
12- Mallkimi i jetës Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Halil Ademi & Hoxhë Halil Avdulli www.mesazhi.com

Rezistencë ndaj ndryshimit – KANDIL 1

0
KANDIL Edicion special për Muajin e shenjtë të Ramazanit Rezistencë ndaj ndryshimit Hoxhë Halil Avdulli & Hoxhë Halil Ademi

#KANDILI – Agjërimi (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Agjërimi Ligjërues: Halil Avdulli - Fahrudin Hashani - Bedri Syla

#KANDILI – Udha e Pejgamberëve (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Udha e Pejgamberëve Ligjërues: Halil Avdulli & Korab Hajraj

#KANDILI – Kthimi në origjinë (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Kthimi në origjinë Ligjërues: Sadush Tahiri

#KANDILI – Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël Ligjërues: Ferid Piku

#KANDILI – Ai është Zot në qiell dhe në tokë (VIDEO

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Ai është Zot në qiell dhe në tokë Ligjërues: Hysamedin Abazi & Ferid Piku