n’PIKETË – Njeriu qenie shumë dimensionale (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NlPWgIf10lI] Emisioni n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Njeriu qenie shumë dimensionale Ligjërues: Vladimir Kera

n’PIKETË – Reflektime në kohë Pandemie (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uuPNhENAPoQ] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Reflektime në kohë Pandemie Ligjërues: Hysamedin Abazi & Halil Avdulli

n’PIKETË – Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4YyCopgLBbY] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 Ligjërues: Vildane Goga Çmega & Mexhit Sallauka

n’PIKETË – Pa shpresë nuk ka jetë! (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5ZyJoSflZ9I] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pa shpresë nuk ka jetë! Ligjërues: Fahrudin Hashani - Sadik Avdiu - Shpetim Avdyli