Indi – Rrënohët xhamia historike për të zgjeruar rrugën

0
A historical mosque is being bulldozed in UP, India, to widen the road! pic.twitter.com/IsUWunoIJy — Ashok Swain (@ashoswai) January 15, 2023

Bojkoti i produkteve Serbe nga Kosova, reportazh nga Aljazeera

0
Fushata e quajtur “Mos bli produkte serbe” ka nisur në Kosovë 15 muaj më parë. Pas krizës së fundit në veri, drejtuesit e fushatës pohojnë...

Tornado godet Mississipin, “zhduket” i tëri qyteti Amory – VIDEO

0
Sipas agjencisë së lajmeve të Amory qytet në Mississippi: "I gjithë Amory i veriut është zhdukur". Rrjedhje të shumta gazi dhe dëme të mëdha...

Ne mbështesim vizionin e Kosovës për anëtarësim në NATO, Këshill të Evropës dhe Bashkimin...

0
Cumhurbaşkanımız @RTErdogan: Kosova’nın NATO, Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği üyelik vizyonunu destekliyoruz. pic.twitter.com/CERim6jo6U — AK Parti (@Akparti) February 3, 2023