Doktori që qetëson të qarat e bebeve në sekond (Video)

Ky doktor mund të qetësoj të qarat e bebeve brenda sekondave. Dr. Hamilton e quan këtë teknikë “Mbajtja”, dhe funksionin në mënyrë të pabesueshme.

Të pranishmit në “seancat e qetësimit” habiten kur foshnjet e tyre qetësohen papritur.

Bebi mbahet në pozicionin e 45 shkallëve dhe luhatet lehtësisht. Rezultatet komentoni vet! /MESAZHI/