Facebook, Instagram dhe Whatsapp bien në gjithë botën

Dy rrjetet më të mëdha sociale, Facebook dhe Instagram kanë rënë këtë të diel së funksionuari duke krijuar vështirësi në kyçje për miliona përdorues.

Gjithashtu edhe rrjeti social WhatsApp nuk funksionon.

Ky është një problem që është shfaqur më shumë në zonën e Europës duke përfshirë edhe përdoruesit e rrjeteve sociale në Kosovë.