Fillon festa në Shtabin e LDK-së

Në selinë kryesore të LDK-së në Istog tashmë veç ka filluar festa.

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa së bashku me anëtarët e kësaj partie Agim Veliu dhe anëtarë tjerë, ia kanë uruar fitoren kandidatit të LDK-së Haki Rugova.

Me të kuptuar për rezultatet e para simpatizantë të LDK-së kanë filluar të festojnë.