Hëna e Plotë në New York

Hëna e plotë është një përzgjedhje e pashtershme frymëzimi për fotografët në të gjithë botën, ndërsa fotoreporterët e Anadolu Agency (AA) kanë shkrepur fotografi mbi të në SHBA.

Fotografitë tregojnë Hënën e plotë që ngrihet prapa njerëzve që qëndrojnë në lokacionet e vëzhgimit në Edge, në Manhattan dhe mbi lumin Hudson pranë urës George Washington në New York City.

Hëna e plotë është faza hënore kur Hëna duket plotësisht e ndriçuar nga perspektiva e Tokës.