Historitë e patreguara të shpëtimtarëve të Manchesterit – VIDEO

Neper media ka shume tregime te rrefyera. Por me shume tregime mbesin te parrefyera.

Njera nder to eshte storia per mjeket mysliman ne Manchester, qe qendruan me ore te tera neper sallat kirurgjike ne perpjekje per ti sheruar te plagosurit nga sulmi terrorist ne koncertin e mbajtur ne Manchester Arena.

Ky rrefim tregon se si doktoresha myslimane u tmerrua nga pamjet, dhe kuptoi nga bashkeqytetaret qe ndajne te njejtin besim se po ndihen te cenuar nga sulme qe do ti targetonin ata. /MESAZHI/