Ja si e quan Guvernatori i Minessotas bombardimin e Xhamise ne vendin e tij

Sulmi me bomba ndaj nje xhamie ne Minnesota te SHBA-ve nuk u zu ne goje nga presidenti Donald Trump.

Por ndaj ketij akti barbar ndaj besimtareve te Minessotas ka reaguar Guvernatori i vendit, Mark Dayton.

Ai nuk ka ngurruar ta quaj akt terroizmi, i cili targeton muslimanet. Edhe vet Guvernatori ka pranuar standardet e dyfishta ne raportimin e kesaj ngjarjeje, dhe u shpreh se nese rolet do te nderroheshin, te gjithe do ta quanin si “terrorizem”.

“I tille eshte”, tha Dayton, i cili u zotua ta mbroje komunitetin musliman ne vendin ku ai udheheq. /MESAZHI/