Ja si të ndërtoni lodra për fëmijet tuaj!

Fëmijet zakonisht nuk mjaftohen me nje loder, ata shpesh luajn me nje loder per nje kohë të shkurtër dhe iu mërzitet. Mundohuni të bëheni kreativ në mënyrë që t’i bëni ata të lumtur.

Kjo gjithësesi mund të ju kushtoj, por ne kemi gjetur një mënyrë që ju ato ti punoni vet. Ndjeki videon e më poshtme për të mësuar një metodë interesante për t’i kënaqur fëmijët tuaj…/MESAZHI/