Ja si u ndëshkua ky nazisti në Seattle (Video)

Një supremacist i bardhë, me svastikën në krah, është rrahur në Seattle te SHBA-ve, pasi ngacmoi një person me ngjyrë në autobus.

Videoja tregon disa persona që ballafaqohen me nazistin dhe njëri prej tyre e godet me grusht në fytyrë, duke e lënë në tokë pa ndjenja.

Një person tjetër dëgjohet të thotë “natën e mirë” menjëherë pas grushtit.