Kjo është metoda e sapozbuluar që garanton rënien në peshë

Kjo eshte metoda e sapozbuluar qe ndihmon ne renien ne peshe. Obalon Baloon Systems eshte nje teknike jo kirurgjike, e cila punon ne kete menyre: Se pari, pacienti e gelltit nje kapuse qe permbane nje balone te shfryre. Se dyti, kur ajo te arrij lukthin, doktori e fryen balonen e cila tashme do te ze vend ne lukth. Kjo metode perseritet tri here, dhe nga ajo pacientet humbasin 7 – 23 kilograme. Balonat largohen mbas 6 muajsh, ndersa procedura kushton 6000 – 9000 dollare. /MESAZHI/