Kujdes çka po hani, këto janë perimet e injektuara me hormone (VIDEO)

Këto perime po injektohen me hormonin Oxytocin, dhe më pas po spërkaten me silikon që të duken më të freskëta dhe më të mëdha.

Kimikatet më të cilat spërkaten perimet gjenden lirshëm në farmacitë bujqesore.

Por efekti që shkaktojnë ato është tejet i dëmshëm për organizmin, dhe shkaktojnë dëme në mëlçi dhe veshka. /MESAZHI/