Kur e qeshura bëhet virale

Sigurisht që ju ka ndodhur të gjindeni në një situatë ku dikush qeshë pa ndalur, dhe ju pa dashje i bashkangjiteni së qeshurës. Edhe kjo video tregon për një ndodhi të tillë në një autobus. Provojeni të mos i bashkangjiteni!!!