Nazizëm brenda ushtrisë britanike, ka të arrestuar

Londër, 12 Shtator

_________________________________

Tre meshkuj, përfshirë dy ushtarë britanikë janë arrestuar pasi u kuptua se ishin anëtarë të një grupi neonazist.

Alexander Deakin, 22 vjec, Mikko Vehvilainen, 32 vjec dhe Mark Barrett, 24 vjec janë akuzuar se janë anëtarë të grupit të ashtuquajtur “Aksioni Kombëtar”.

Ky grup është grupi i parë i ekstremit të djathtë që u ndalua nga shteti vitin e kaluar, ndërsa pesë të tjerë ishin arrestuar më 5 shtator.

Policët do të dalin para gjykatës të martën, ndërsa mësohet se autoritetet kanë bërë krejt cfarë duhet që askush të mos cënoj sigurinë publike. /MESAZHI/