Ndodhë në Rusi, tre të pandehur vriten në gjykatë

Ministria e Brendshme e Rusisë ka thënë se tre të pandehur janë vrarë dhe të paktën dy të tjerë janë lënduar nga të shtënat në Gjykatën rajonale të Moskës.

Agjencitë ruse të lajmeve kanë cituar dëshmitarë, avokatë dhe zyrtarë nga gjykata të kenë thënë se të paktën tre të pandehur janë vrarë gjatë seancës.

Në këtë seancë, po mbahej gjykimi për nëntë persona nga Azia Qendrore, të akuzuar për vrasje të shumëfishta. Personeli i gjykatës është evakuuar. Shërbimet e ambulancës kanë arritur në ndërtesë. /Rel/