Në nëntor Kosova dhe Shqipëria zhvillojnë ndeshjet e radhës

Në muajin nëntor Kosova dhe Shqipëria do të zhvillojnë ndeshjet e radhës kualifikuese për Kampionatin Botëror.

Pas dy ndeshjeve të zhvilluara në orarin e paraparë për ndeshje ndërkombëtare këtë muaj, ku Kosova pësoi dy humbje, ndërsa Shqipëria një fitore dhe një humbje, në muajin nëntor të ky këto përfaqësuese do të zhvillojnë ndeshjet e radhës.

Më 12 nëntor (e shtunë) Kosova do të luaj në udhëtim me Turqinë nga ora 18:00, ndërsa të njëjtën ditë nga ora 20:45, Shqipëria pret në shtëpi Izraelin,