Omrani që tronditi botën vitin e kaluar, sot shihet shëndosh e mirë (VIDEO)

Babai i Omran Daqneesh, djali i ri i cili u bë simbol global i Aleppos së shkatërruar nga lufta, përshkroi ngjarjet rreth fotografisë se djalit te tij që mori vëmendjen ndërkombëtare. Duke folur në Aleppo, Mohammad Kheir Daqneesh arriti në përfundimin se pamjet u keqpërdorën nga mediat dhe grupe te caktuara me qellim te perfitimeve dhe “propagandës”. Me e rendesishmja eshte se sot Omrani eshte mire dhe sigurt, në shtëpinë e tij në Aleppo në një zonë të cliruar nga Ushtria e Lirë Siriane. /MESAZHI/