Si të shpëtoni nga aknet?

Puçrrat janë një shqetësim i më shumë se 5 përqind e të rinjve të moshës 14 dhe 19 vjeçar, por ky problem mund ta shoqëroj dikë deri në moshën 35 vjeç e më shumë.  Puçrrat janë rezultat i një çekuilibrimi të fortë hormonal që është tipik për disa faza të jetës femërore, siç është puberteti, shtatzënia dhe menopauza. Shumë shpesh ekziston tendenca për ta nënvleftësuar këtë problem.

Kujdesi i duhur mund të zvogëlojë sasinë e vajit që mund të çojë në poret e bllokuara dhe të rezultojë në një shpërthim aknesh, por askush nuk mund t’i shmangë krejtësisht ato.

Puçrrat largohen për disa ditë por plagët  mund të zgjasin për muaj  dhe kjo di të na bëjë të ndihemi keq dhe të turpëruar.

Unik Portal ju sjellë disa metoda natyrale për ti trajtuar puçrrat:

  1. Uthulla e mollës
  2. Aloe Vera
  3. Lemon
  4. Vaj kokosi