TikTok adopton formatin e historive të Snapchat

TikTok bëhet platforma e radhës që eksperimenton me historitë. Kompania e përshkruan si një mënyrë e re për të ndërvepruar me ndjekësit.

TikTok bëhet platforma e radhës që eksperimenton me historitë. Kompania e përshkruan si një mënyrë e re për të ndërvepruar me ndjekësit.

Funksionalitetet e reja vinë ndërsa WhatsApp lançoi mesazhet me foto dhe video që fshihen automatikisht pasi të jenë parë njëherë dhe Twitter mbylli Fleets.

TikTok bëhet platforma e radhës që eksperimenton me historitë. Kompania e përshkruan si një mënyrë e re për të ndërvepruar me ndjekësit.

Përdoruesit mund të krijojnë një histori duke klikuar butonin “create” që është shtuar në panelin anësor. /PCWorld Albanian