Xhamia e improvizuar kthehet në lokal nate (Foto)

Më herët shfrytëzohej si objekt fetar ku myslimanët kryenin ritet e tyre të përditshme.

Kurse tash xhamia në lagjen “Dardania”, po shfrytëzohet si lokal nate. Aty mblidhen për çdo natë meshkuj dhe femra për të festuar me muzikë e vallëzim deri në orët e mëngjesit.

Objekti ku për vite të tëra ka qenë e improvizuar për xhami, është mbyllur nga Policia në vitin 2014 me pretekst se aty “janë mbajtur ligjërata për nxitje të urrejtjes”.