Xhamitë më mahnitëse përreth botës (FOTO)

Ka numër të madh të xhamive të mahnitshme në tërë botën.

Përdorimi i teknologjive të avancuara të punës së bashku me dizajne dhe struktura të sofistikuara dhe elegante, kanë bërë që xhamitë të duken të jashtëzakonshme dhe njerëzit madje edhe jo-myslimanët të dëshirojnë t’i vizitojnë këto xhami të bukura.

Efekti shpirtëror dhe fetar gjithashtu shton madhësinë e këtyre xhamive duke i bërë edhe më të bukura dhe vende mahnitëse në botë.

Më poshtë e keni një listë të dhjetë xhamive më të larta dhe më të bukura në botë, të cilat në mundësinë e parë duhet vizituar.

Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Al-Aqsa-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Faisal-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Floating-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Masjid-Al-Haram Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Masjid-e-Nabawi Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Mosque-of-Cordoba Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Qol-Sharif-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Sabanci-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Sheikh-Zayed-Mosque Top-Ten-Most-Beautiful-Mosques-in-the-World-Sultan-Omar-Ali-Saifuddin-Mosque

Interesante