Zbardhet lista e Spanjës kundër Shqipërisë

Spanja ka publikuar listën e futbollistëve të ftuar për ndeshjet e ardhshme kualifikuese për “Kampionatin botëror 2018” kundër Italisë dhe Shqipërisë.

Selektori i Spanjës, Julen Lopetegui ka publikuar listën e futbollistëve të ftuar për ndeshjet e ardhshme kualifikuese për “Kampionatin botëror 2018” kundër Italisë dhe Shqipërisë.

Shqipëria pret Spanjën në Shkodër më 9 tetor.
lista