Zbulohet avioni i Luftës së Dytë Botërore në Oqeanin Paqësor

Turistët presin të dëshmojnë mrekulli të papritura kur eksplorojnë botën. Por turistët që vizituan arkipelagun mikronezian të Palau zbuluan një pamje të pazakontë, të rrallë pasi u zbuluan në një avion të humbur të Luftës së Dytë Botërore.

Avioni që besohet të jetë Japanese Aichi E13A, hidroavion me rreze të gjatë zbulimi, u gjet në një lumë të cekët në arkipelagun e Palau, e cila ka 500 ishuj piktoreskë.

Në imazhet e publikuara në Imgur avioni shihet që e ka ruajtur formën e tij dhe është i paprishur.