A e dini sa orë ecje duhen për të djegur kaloritë e marra nga një picë?

Të gjitha ushqimet e paketuara duhet që të kenë një përshkrim se sa ushtrime fizike i duhet një personi për të djegur kaloritë e saj.

Sipas një studimi britanik një person duhet të ecë 4 orë për të djegur kaloritë e marra nga një picë dhe 22 minuta vrap për të djegur kaloritë nga një çokollatë.

Këto përshkrime do të ndihmojnë njerëzit të luftojnë obezitetin, duke ngritur shqetësimin përmes ushtrimeve fizike.

Kjo do të inkurajojë dhe do të ndërgjegjësojë njerëzit që të jetojnë në mënyrë të shëndetshme./Ora News