Barcelona ”bllokon’’ transferimin e Neymar në PSG

Barcelona pret 222 milionë euro nga Paris Saint-Germain.

Barcelona ka bllokuar transferimin e Neymar në Paris Saint-Germain, me një kusht.

Transferimi i parave në gjirollogari e Barcelonës ende nuk ka ndodhur dhe deri atëherë, Barcelona nuk do të dorëzojë dokumentet e nevojshme PSG-së.

Mësohet se vonesa për transferimin e parave në gjirollogari të Barcelonës po bëhet shkau i verifikimit të origjinës së parave.