Katër skuadra kosovare në BIBL

Liga Ballkanike ka konfirmuar që katër skuadra do ta përfaqësojnë Kosovën në këtë edicion të kësaj lige.

Një gjë e tillë është bërë e ditur në faqen zyrtare të BIBL.

Ekipi i katërt që do të marrë pjesë në BIBL është Trepça.

Pos ekipit mitrovicas, në BIBL marrin pjesë edhe Sigal Prishtina, Peja dhe Bashkimi.