Këta qenkan prindërit më krenar në botë! (Foto)

Të rrisësh një fëmijë dhe ta dërgosh drejt hapave të maturimit nuk është fare e lehtë. Por shumica e prindërve thonë se nuk janë penduar për sakrificat, sado që mund të mos u jenë shpaguar.

Ndërsa flasim për shpagimin e tyre, fotografia e mëposhtme flet më së miri…

Një i diplomuar nga Universiteti i Dhaka-s (Bangladesh) u bën xhiro prindërve të tij në një bicikletë. Ai me dashuri ia veshi babait të tij mantelin e diplomimit dhe kapelën ia vuri nënës.