Lamborghini Urus arrin 90 km/orë brenda 2.93 sekondave (Video)

Kur Lamborghini debutoi Urusin shumë njerëz thanë se makina nuk ka të bëjë fare me markën Lambo dhe vlerat e saj tradicionale.

Por a kanë të drejtë ata? “DragTimes” provon se jo.

Lamborghini përshkruan Urusin si SUV-i më i shpejt në botë dhe starti i saj në këtë video dëshmon këtë.