Pagabueshmëria e Kuranit

📖”Ne dimë vetëm atë që na ke mësuar Ti”. (Kuran, 2: 32)
🔖Fakti që Kurani ka një gjuhë unike, të përkryer e të pakrahasueshme, stili, elokuence dhe fuqie, në të cilën populli i Gadishullit Arab i shek. VII nuk kishte hasur kurrë më parë dhe që nuk ishte ndeshur asokohe, është gjithashtu një çështje përtej diskutimit.
🔰Por për qëllimet e këtij studimi, është një element i veçantë i fjalëve të Kuranit, deri tani i pakuptuar plotësisht, i cili është sjellë në vëmendjen tonë, që vërteton faktin se ai është një mrekulli gjuhësore me origjinë hyjnore.
📙Shkëputur nga: GJUHA E MREKULLUESHME E KURANIT
Dëshmi e origjinës hyjnore
✍️Autor: Bassam Saeh
🗓️Viti i botimit: 2020
🖨️Botues: AIITC