Prezantohet Samsung Galaxy Note 8

Samsung e ka bërë zbulimin e Samsung Galaxy Note 8. Me një ngjarje të zhvilluar minuta më parë në New York, Samsung ka bërë publik produktin e ri dhe karakteristikat e tij.

E veçanta më e madhe e këtij telefoni janë syzet themelore. Samsung Galaxy Note 8 ka memorie prej 6GB, madhësi prej 6.3 inç, bateri prej 3300 aAH.

Si karakteristika të tij veçohen edhe kamera e dyfishtë këndore, skaneri i irisit, skanri i gishtave, rezistenca ndaj ujit, stilolapsin.

Momentalisht në treg Galaxy Note 8 do të jetë me katër ngjyra, të zezë, kaltër, gri dhe të hirit. /Mesazhi/