Shëroni sinuset me uthull molle

Sinuset janë inflamacion që prek mukozën sipërfaqësore të sinuseve. Alergjitë, gripi, bakteret ose ftohjet mund ta shkaktojnë.

Ajo që ndihmon për shërimin inflamacione-ve të sinuseve është uthulla e mollës, një ilaç që përgatitet lehtë dhe shpejtë.

Si ta përgatisni?

Përzieni 2 lugë uthull të mollës, 8 ml ujë të ngrohtë dhe 1 lugë mjaltë.

Po ashtu, mund të konsumoni një lugë uthull të mollës tri herë në ditë, të pastër apo edhe të tretur me ujë.

Opsioni i dytë është inhalimi me uthull të mollës. Përzieni gjysmë gote uthull molle dhe gjysmë litri ujë. E ngrohni dhe e thithni avullin. Sytë t’i mbani të mbyllur./Mesazhi/