Skenderbeu zyrtarisht ne fazen e grupeve

Klubi Skenderbeu eliminon Dinamon e Zagrebit.

0 me 0 eshte rezultati i lojes qe ju desh klubit per tu kualifikuar ne fazen e dyte. Ndeshja e heres se kalur u mbajt ne Zagreb, dhe ishte 1 me 1.

Mbetet te shihet se si do te jete performanca e klubit shqiptar ne fazat e ardhshme, dhe e tera varet nga shorti i radhes. /MESAZHI/