Ja sesi të kërkoni heqjen e informacioneve personale nga rezultatet e kërkimit në Google

0
Nëse shikoni një rezultat kërkimi me numrin e telefonit, adresën e shtëpisë, adresën e-mail, ju mund të klikoni ikonën me tre pika në cepin...

Tjetër problem me iOS 16, përdoruesit vështirësi me komandat “Copy & Paste”

0
Ndërsa Apple nuk e kishte vënë re problemin gjatë testimeve brenda kompanisë, pranoi se ishte duke u përpjekur për ti dhënë një zgjidhje. Apple ka...

Një problem në sistemin e kamerave të pasme të iPhone 14 Pro alarmon përdoruesit

0
Shumë përdorues në Twitter, Reddit dhe TikTok raportuan probleme me kamerën e iPhone 14 që doli në shitje ditën e Premte dhe nuk dihet...

Të gjitha modelet iPhone 15 do të kenë ndërfaqen e re “Dynamic Island”

0
Mbi të gjitha kompania raportohet të ruajë ekskluzivitetin e teknologjisë 120Hz Pro Motion vetëm për variantet Pro. Tërë linja iPhone 15 raportohet se do të...

Bisedat audio të Discord vinë në Xbox

0
Integrimi bën që të gjithë përdoruesit e Discord në Xbox, PC dhe mobile ti bashkohen të njëjtave kanale të komunikimit zanore. Pas një testimi në...

Microsoft Teams ka një problem serioz sigurie që kompania nuk ka në plan ta...

0
Çdo individ me akses lokal në sistem me Teams të instaluar mund të vjedhë këto çelësa dhe të kyçet në llogaritë e përdoruesve. Ekziston një...

iOS 16.1 rikthen një funksion që përdoruesve të iPhone ju ka munguar

0
Me iOS 16 gjërat ndryshojnë dhe përqindja e baterisë u shtua si funksionalitet e cila shfaqej mbi ikonën e baterisë në Status Bar. Që kur...

Uber përsëri viktimë e një hakimi

0
Në një cicërimë Uber konfirmoi incidentin dhe se është në komunikim me agjencitë ligjzbatuese për hetuar mbi rastin. Uber është hakuar dhe u detyrua të...

Snapchat Web bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

0
Tashmë Snapchat tha se versionin në ueb, që ishte fillimisht i disponueshëm vetëm për përdoruesit me pagesë, do të jetë i hapur për të...

Apple shfaq rezultatet e ndeshjeve në ekranin e kyçjes së iPhone

0
Në betan e parë të iOS 16.1 bërë e disponueshme për zhvilluesit dhe testuesit, Apple po eksperimenton me integrimin e Live Activities përmes aplikacionit...