Një problem sigurie i Zoom vë në rrezik përdoruesit e kompjuterëve Mac

0
Problemi i sigurisë u zbulua nga hulumtuesi Patrick Wardle dhe ja paraqiti Zoom në Dhjetor të vitit të kaluar. Zoom e adresoi problemin por...

Administratorët e grupeve të Facebook mund të caktojnë anëtarët si ekspertë

0
Njerëzit e ftuar për të qenë ekspertë në këto grupe mund të zgjedhin ta pranojnë ose jo ftesën. Nëse e pranojnë një etiketë do...

NFT janë asete të veçanta në botën dixhitale që mund të blihen dhe shiten...

0
NFT janë asete të veçanta në botën dixhitale që mund të blihen dhe shiten si çdo pronë tjetër por nuk kanë formë në vetvete. Qeveria...

iPhone ‘i lirë’ nga Apple nuk do të dal në shitje deri në tetor

0
Raportet që u shfaqën disa muaj më parë spekuluan se Apple mund të përballet me probleme të furnizimit me ekranet LCD, pasi furnizuesi Japan...

Snapchat po rritet më shpejtë sesa Facebook dhe Twitter

0
Në tre mujorin e fundit Snapchat ka lançuar disa funksionalitete si shitblerja AR dhe eksperiencat AR të komunitet për hapësirat lokale. Snapchat publikoi rezultatet më...

Ylli i YouTube-it! 5-vjeçarja ruse që fiton plot 18 milionë euro në vit

0
Paraja nuk njeh moshë! Revista e famshme Amerikane “Forbes”, ka publikuar listën e personave që fitojnë më shumë para nga rrjeti social “YouTube”. Ajo që...

Përditësimi më i fundit i shfletuesit Chrome duhet instaluar urgjentisht

0
Përdoruesit e Chrome duhet të rilançojnë shfletuesin për të aktivizuar përditësimin me numër versioni 105.0.5195.102 në Windows, Mac dhe Linux. Përdoruesit e Google Chrome në...

Studim: 51% e familjeve kosovare posedojnë një veturë

0
Në bazë të statistikave të fundit të kryera nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, bëhet e ditur se numri i banorëve rezidentë është 1...

Arratiset i dyshuari për vjedhjen e Bitcoin

0
Një burrë që u arratis nga burgu në Islandë dhe hipi në aeroplanin e pasagjerëve ku qëndronte dhe kryeministri i vendit ka thënë se...

Kryeministria për sulmin kibernetik ndaj e-Albania: Të dhënat e qytetarëve nuk janë prekur

0
Nga deklarata mësojmë është tentuar të sulmohet me ransomware ndërsa më shumë detaje pritet të mësojmë në ditët në vijim. Në një tjetër reagim zyrtar...